Toshiba Haori: Klimatizácia, ktorá redefinuje dizajn

Hľadáte klimatizáciu, ktorá je nielen funkčná, ale aj esteticky príťažlivá? Toshiba Haori nielenže zastreší vaše očakávania, ale pridáva niečo navyše do vašich interiérov. Poďme sa pozrieť, prečo je to najlepšia voľba na trhu.

MSD_prospekt_HAORI_Strana_2jpg

Dizajnová revolúcia: Vymeniteľný textilný poťah

Vlastnosť, ktorá odlišuje Toshiba Haori od konkurencie, je jej vymeniteľný textilný poťah. Tento inovatívny prístup umožňuje zakryť konštrukciu vnútornej jednotky a tým vám poskytuje možnosť prispôsobiť klimatizáciu podľa vášho štýlu interiéru. Môžete si vybrať látku, ktorá splynie so stenou alebo vytvoriť kontrastný efekt.

MSD_prospekt_HAORI_Strana_7jpg

Energetická účinnosť: A+++ v chladení a A++ v kúrení

Haori nie je len o vzhľade. Je navrhnutá tak, aby bola energeticky účinná. S klasifikáciou A+++ pre chladenie a A++ pre kúrenie, môžete očakávať vysokú efektívnosť pri nízkej spotrebe energie.

Pokročilá inverterová technológia

Toshiba Haori je vybavená inverterovou technológiou, ktorá plynule reguluje výkon a rýchlo sa prispôsobí zmenám v teplote. Vďaka tomu dosahuje hodnoty SEER až 8,6 a SCOP/A až 5,1, čo vám zaručuje stabilnú teplotu a efektívne využitie energie.

Tichá prevádzka: Ideálna pre nočný odpočinok

Klimatizácia Haori je navrhnutá tak, aby bola čo najtichšia s hlučnosťou iba 19dB/A. Tým pádom je ideálna pre tiché prostredia a poskytuje neprerušovaný nočný odpočinok.

MSD_prospekt_HAORI_Strana_4jpg

Výhody pre alergikov: Pokročilé filtračné technológie

Haori je vybavená širokým spektrom filtračných technológií, ktoré odstraňujú prach, peľ a alergény. To zlepšuje kvalitu vzduchu a je výhodné pre ľudí s alergiami a dýchacími problémami.

MSD_prospekt_HAORI_Strana_5jpg

Ďalšie filtračné funkcie:

  • Umývateľné prachové filtre
  • Povrchová úprava lamiel tepelného výmenníka Magic Coil
  • Funkcia samočistenia a vysoko účinný filter Ultra Pure
  • Ozónová čistička vzduchu s ionizátorom
  • Voliteľné aktívne karbón-katechínové a IAQ filtračné pásiky
MSD_prospekt_HAORI_Strana_6jpg

Záver

Toshiba Haori je klimatizácia, ktorá úspešne kombinuje dizajn, energetickú efektivitu a funkčnosť. S takýmto unikátnym prístupom je ideálnou voľbou pre každý interiér. Prečítajte si viac o hodnotách SEER a SCOP v našom ďalšom článku.